ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΕΛΟΣ

Ημερομηνία : 10/11/2016

Αγαπητοί καταναλωτές,

Το Σωματείο Ταπητοκαθαριστηρίων Η Αττική θέλοντας να σας προφυλάξει και να σας διασφαλίσει, σας ενημερώνει πως η επιχείρηση με διακριτικό τίτλο Βέλος Βιομηχανικά Πλυντήρια, δεν δραστηριοποιείται πλέον στον χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων.

Το θέμα της εν λόγω επιχείρησης με έδρα το Περιστέρι, Εθνάρχου Μακαρίου 70 και τηλέφωνο 210-5761802 προέκυψε μετά από επώνυμες μαρτυρίες πελατών της, στην γραμματεία του Σωματείου μας. Μας αναφέρθηκε πως κανείς δεν απαντά στα τηλέφωνα αλλά ούτε ασκείται δραστηριότητα ταπητοκαθαριστηρίου στην παραπάνω διεύθυνση όπου αναφέρεται στα δελτία παραλαβής αλλά και σε επαγγελματικούς οδηγούς. To γεγονός διαπιστώθηκε από μέλη μας, τα οποία ανέλαβαν να επιλύσουν το ζήτημα.

Επισημαίνουμε πως η εταιρία Βέλος, μέσω της ιδιοκτήτριας, κυρίας Ευπειθή Ελισάβετ, δεν ήταν αλλά ούτε και είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα μελών του σωματείου μας.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες μας, σχετικά με το ταπητοκαθαριστήριο Βέλος μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6944372307.

Παρακαλούμε όποιον καταναλωτή γνωρίζει κάτι, σχετικά με τα ανωτέρω να επικοινωνήσει με το Σωματείο με στόχο την συντομότερη επίλυση του προβλήματος όπου έχει προκύψει αλλά και για την πληρέστερη ενημέρωση των καταναλωτών.

Με εκτίμηση στον καταναλωτή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ